Start het jaar goed met PowerSlim
En krijg het lichaam dat jij verdient!

samengaanweervoor Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach en diëtist kunnen wij jou daarbij helpen. Met behulp van PowerSlim zorgen wij ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start. PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker.

Onze PowerSlim vestigingen zijn in Zuidlaren, Groningen en Hoogezand.

Zo werkt het

Met PowerSlim werk je stap voor stap naar een gezonde levensstijl. Je hebt ongeveer 6 eetmomenten per dag en een rijke keuze aan producten voor elk van die eetmomenten. Hierdoor heb je nooit het idee dat je iets moet laten en hoef je geen honger te lijden.

Je ziet jouw coach wekelijks of twee wekelijks voor een evaluatie van je vorderingen en een meetmoment van je lichaamssamenstelling.
Wij staan voor je klaar! Ook als je het even lastig vindt of als je vragen hebt.

Benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

Download hier het gratis ebook

Afslanken in 3 fasen

Power Slim bestaat uit uit 3 fasen.Het behandelplan is gericht op:

  1. Fase 1; de strikte fase. Deze fase ervaren de meeste mensen als de makkelijkste fase, omdat je dan alleen PowerSlim producten gebruikt. Met uitzondering van eventueel de warme maaltijd.
  2. Fase 2; de overgangsfase. In deze fase werk je toe naar het verliezen van de laatste kilo’s en leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatroon, passend bij jou, eruit ziet.
  3. Fase 3; de stabilisatiefase. In deze fase vind je verder uit welk eetpatroon bij jou past om op de lange termijn op gewicht te blijven.

Bij iedere fase ontvang je gratis fasekaarten. Deze fasekaarten helpen je om het programma succesvol te volgen, omdat er precies op staat welke voedingsmiddelen je kunt eten.

De sleutel tot succes

  •  Behandelplan
  •  Fases
  •  Handig week menu
  •  Heerlijke recepten
  •  Begeleiding
  •  Producten

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijken wij graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Maak een afspraak


Of pak gewoon de telefoon en bel:

Martine: 0619891331
Jeanine: 0636567743

De kosten

We begrijpen dat je ook graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je 12,5 – 15 euro per dag aan PowerSlim producten.

Coaching

Een intakegesprek van een uur kost normaal 80 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weten we dat de regelmatige begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de coaching gratis bij afname van minimaal 4 doosjes PowerSlim producten.