Wat is Powerslim?

Wil jij op een verantwoorde, snelle manier gewicht verliezen? Dan is ons afslankprogramma wellicht iets voor jou. Bij het PowerSlim afslankprogramma werk je onder persoonlijke begeleiding van een diëtist toe naar je streefgewicht en een gezond eetpatroon.

Zo werkt het

 • snel resultaat
 • niet alleen shakes, maar ook o.a. brood, repen, pasta, rijst en snacks
 • 'savonds mee eten met je partner of je gezin
 • veel keuze in producten en dus veel variatie.
 • 5-7 eetmomenten per dag.

Het PowerSlim programma is opgebouwd uit 3 fasen en bevat 5-7 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je diëtist hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

De speciale samenstelling van de PowerSlim producten zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa beschermd wordt. Behoud van je spiermassa zorgt voor een beter figuur, maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Afslanken in 3 fasen

De diëtisten van Power Slim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen.
Het behandelplan is gericht op:

 1. afvallen en bereiken van je streefgewicht
 2. stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht

Fase 1: afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van Power Slim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 2: bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer je ook wat de goede keuzes en hoeveelheden voor je zijn.

Fase 3: voorkomen jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt blijf je onder begeleiding van je diëtist. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim.

Gewichtsbehoud

Je gewicht is gestabiliseerd, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden. We horen ook graag jouw persoonlijke ervaring!

Starterspakket

Meestal starten we met een starterspakket (zie de afbeelding hiernaast). Dit pakket bevat 46 verschillende PowerSlim producten zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en je kunt proeven welke producten jij lekker vindt. Daarnaast bevat het starterspakket:

 • Potje multivitamine
 • Potje Acido Slim (mineralen supplement)
 • Shaker
 • Introductiemapje
 • PowerSlim kookboek met 14 weekmenu’s en 80 heerlijke recepten

Wij organiseren regelmatig een gratis informatie avond waarop je kunt kennis maken met onze producten. Houd onze website en social media in de gaten voor de start van een reeks nieuwe informatie avonden.

PowerSlim-Starterspakket

Gratis coaching

Een intakegesprek van een uur kost normaal 80 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS* bij afname van min. 4 doosjes PowerSlim producten.

De kosten

We begrijpen dat je ook graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je 12,5 – 15 euro per dag aan PowerSlim producten.

Wil je weten of PowerSlim iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek t.w.v. 80 euro.*


Maak een afspraak

*Een afspraak kan tot 48 uur voorafgaande aan de afspraak kosteloos verzet worden. Daarna zijn we genoodzaakt om 40 euro no show kosten in rekening te brengen.