Gezond op het werk

Energiek en fit zijn maar ook lekker in uw vel zitten, dat willen we toch allemaal? Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers. Want vitaliteit zorgt niet alleen voor gezondheid maar ook voor daadkracht, motivatie en tevredenheid. Dit leidt tot hogere productiviteit en uiteindelijk minder ziekteverzuim.

Op het werk?

We brengen een groot deel van de dag op het werk door. Daarom is ook de voeding tijdens de werkdag bepalend voor een gezond voedingspatroon. Natuurlijk de lunch, maar ook de tussendoortjes en voor sommige mensen zelf de warme maaltijd of een maaltijd in de nacht. Niet alleen het aanbod en de presentatie in het bedrijfsrestaurant hebben invloed op de keuze van eten. Met name de bedrijfscultuur is belangrijk. Een gezonde omgeving maakt gezonde voeding vanzelfsprekend. Gezonde voeding op de agenda voor iedereen. Immers ” u hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!”

Lees meer

Gezonde voeding in uw bedrijf

Previtas geeft u antwoord op deze vragen met een bedrijfsvoedingprogramma, zo uitgebreid als u maar wilt. Geen standaardprogramma, maar een programma dat inspeelt op uw bedrijf, uw specifieke wensen en mogelijkheden en natuurlijk: uw mensen.

In Company

De relatie tussen voeding en gezondheid is overduidelijk. Gezond eten lijkt zo eenvoudig maar dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Door voedingsbegeleiding op maat aan te bieden kunnen stappen gemaakt worden om het voedingspatroon en daarmee de gezondheid blijvend te verbeteren. Op locatie, korte lijnen en efficiënt voor de werknemers. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld personal coaching op locatie of speeddaten met diëtist;

Workshops

Er wordt veel gevraagd van mensen: op het werk maar ook thuis en/of onderweg. Dit alles heeft invloed op het energielevel van de medewerkers. Hoe houdt de medewerker grip op zijn/haar energielevel tijdens het werk en ligt een actieve avond nog in het vooruitzicht. Een goede voeding, maar vooral een goede timing van voeding kan hierbij helpen. Met andere woorden ‘grip op uw dip’. Dit kan vorm gegeven worden in interactieve workshops, trainingen en inspiratiesessies. Workshops, bijvoorbeeld: ‘Gewoon Gezond Genieten’, ‘Gezond en Gewichtig’, ‘In de Weer met Weerstand’, ‘Voeding maakt het verschil’ (voeding en sport), ’24 uur gezond’ (voeding en onregelmatig werk)

Trainingen & Cursussen

Trainingen & Cursussen

Ontdek het geheim van succesvol afvallen met blijvend resultaat! Wilt u ook graag afvallen en een gezonder gewicht bereiken met blijvend resultaat? Previtas kan u hierin begeleiden zodat dit ook u lukt. Tijdens van een halfjaar durende groepscursus zal u door een diëtist worden begeleid in het behalen en behouden van uw streefgewicht met een bewezen effectief dieet. Tijdens een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we samen kijken welke cursus voor u geschikt is. Er kan gekozen worden uit twee cursussen met elk een andere methode om af te vallen.